Om mig

Äta, sova och röra på oss måste vi för att orka jobba. Men det vi ofta glömmer är tid för återhämtning. Stillhet och vila är för många en bristvara, något svåruppnåeligt och något som alltför ofta ställs i motsats till vårt arbete. Tänk om vi istället kunde göra vila till något fint, på samma sätt som vi pratar passionerat om resor, mat, kläder, böcker, träning eller hälsa.

Min passion är att kunna inspirera folk att ta hand om sig bättre. Att hjälpa folk hantera sin smärta är stort, att få folk att själva kunna hantera sin stressfyllda vardag är ännu större. Jag har haft turen att få arbeta med människor i hela mitt yrkesverksamma liv. De senaste 13 åren som egenföretagare och massageterapeut. Min vidareutbildning i NLP, TTT och Mindfulness har gett mig ökad förståelse för hur allt hänger samman. Kropp och sinne är intimt sammanflätade i varandra. När vi stärker det ena ökar vi förutsättningen för det andra att också bli starkare. Med massagen får vi släppa spänningar, öppna stagnationer och få beröring vilket sänker stressnivån, ökar det allmänna välbefinnandet och på sikt även stärker immunförsvaret. I mindfulness tränar vi medveten andning, medveten närvaro och meditation vilket även det sänker stressnivån i kroppen, minskar hjärntrötthet, muskelspänningar och ökar vårat fokus.

Är du intresserad av att hitta ett kraftfullt verktyg att hantera din stress rekommenderar jag en åttaveckorskurs i mindfulness. Gå gärna in på min flik Kurser och se om du hittar något för dig. Här i min blogg skriver jag mer om mina tankar om stress, meditation och återhämtning.

Tack för att du tittade in!

Sara Holm

2019-08-01

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *